Sunday, September 2, 2007

Ni vet hur det är!

När alla har lagt sig till lilla mörken och man limpar in så tror stora mörken att man är svag och återhöjer för att vinna potten.

När alla lagt sig till lilla mörken och man höjer så tror stora mörken att man bara försöker stjäla och återhöjer.

Man får ingen respekt i poker.

Har spelat lite kontantspel för att jag måste dra ihop 100 VIP innan kl 20 då Martinspoker feeder till deras EPT Bahamas drar igång. Inköpet är 100 VIP inspelade de senaste 24 timmarna. Med en feeder per dag och 100VIP per dag så kommer jag kanske spela in 3000 VIP på B2B denna månad. För varje biljett till satelliten man får så får man mera marker i satelliten - med 30 tuneringar med 5 platser så blir det 150 000. Spelade feedern igår och kom tyvärr bara 10:a - de 5 första kom ITM och fick en plats i finalen.

För varje biljett till satelliten man får så får man mera marker i satelliten - med 30 turneringar med 5 platser så blir det 150 000. Men har man tur och är skicklig så lyckas komma ITM 5 gånger så startar man med 5ggr mer marker än de som bara vunnit en plats. Det gör att det är en lång liga där den som är bäst i alla deltävlingarna kommer att komma till finalen med ett överläge. Så man bör spela alla kvaltävlingarna för att få största möjliga startstack i satelliten.

Konstigt nog är jag hela 109 euro plus på kontantspelet efter att ha dragit in 203 VIP de senaste två dagarna. Det motsvarar otroliga 20-25BB/100 händer. Det är nog bara den vanlig variansen - för hur många gångerna floppar man stege med QTs när man skall stjäla blinds och Fi inte tror en och nästan dubblar upp en ?

Förutom feedern så blir det även Big Deal på Ongame idag.

No comments: